افزایش 50 درصدی تولید مرغ

 معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: زنجیره‌ای شدن تولید گوشت مرغ که می‌تواند ظرفیت تولید این محصول را 50 درصد افزایش دهد و به حدود سه میلیون تن در سال برساند، از برنامه‌های امسال وزارت جهاد کشاورزی است.


حسن رکنی در این باره اظهار کرد: در راستای افزایش بهره‌وری و تولید اقتصادی گوشت مرغ، واحد‌های انفرادی تولید گوشت مرغ را به سمت زنجیره‌ای شدن سوق دادیم تا بتوانیم با استفاده از پتانسیل‌های موجود در هر استان بهره‌وری در تولید گوشت مرغ و بدون نیاز به افزایش سطح تولید، افزایش دهیم.
 
وی افزود: مرغداران استان‌های کشور استقبال مناسبی از زنجیره‌ای شدن تولید گوشت مرغ انجام دادند؛ به گونه‌ای که در رقابت با یکدیگر در زنجیره‌ تولید اقدامات مناسبی را انجام دادند. استان اردبیل در حال راه‌اندازی یکی از موفق‌ترین زنجیره‌های تولید گوشت مرغ بوده و استان‌های مازندران، گلستان و اصفهان اقدامات مناسبی برای راه‌اندازی این زنجیره‌ها انجام دادند که امیدواریم بتوانیم در سال جاری زنجیره‌های تولید گوشت مرغ را تقویت کنیم و 10 درصد این محصول در کشور را در این واحد‌های زنجیره‌ای تولید کنیم.
 
معاون بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: تولید گوشت مرغ در واحد‌های زنجیره‌ای می‌تواند به تامین مرغ‌های صادراتی که دارای وزن و اندازه مشخصی هستند، کمک کند و کیفیت تولید را افزایش دهد.
 
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، رکنی با بیان این‌که تولید گوشت مرغ در واحد‌های زنجیره‌ای می‌تواند هزینه‌های تولید را برای مرغداران کاهش دهد و برای مصرف‌کنندگان از نظر اقتصادی به صرفه‌تر باشد، پیش‌بینی کرد: در صورت این‌که بتوانیم 100 درصد تولید گوشت مرغ را به صورت زنجیره‌ای در استان‌ها تولید کنیم، بدون نیاز به افزایش سطح تولید گوشت مرغ تا 50 درصد افزایش یافته و در سال به بیش از سه میلیون تن می‌رسد که این میزان تولید به راحتی می‌تواند برای کشور ارز‌آوری بالایی را داشته باشد.